Instagram schimbă regulile încă o dată

Instagram va avea, din nou, un feed cronologic. Decizia a fost luată după numeroase critici referitoare la modul în care funcţionează algoritmul de rankare a posturilor.

Şeful Instagram, Adam Mosseri, a anunţat că inginerii firmei lucrează deja de mai multe luni la un newsfeed cronologic. Noul feed urmează să fie lansat în primul trimestru al anului viitor.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei mărturii susţinute de Mosseri în faţa unei comisii senatoriale, pe tema pericolelor la care sunt expuşi cei mici în cadrul platformei sociale deţinute de Meta.

Sunt cinci ani de când Instagram a renunţat la feed-ul cronologic, vreme în care şi-a apărat algoritmul de toate acuzele care i-au fost aduse.

Ordinea cronologică nu este singura noutate la care Instagram lucrează. Tot Mosseri spune că Instagram va avea şi un feed special, cu postările favoriţilor, unde acestea vor fi separate de cele ale celorlalte persoanelor urmărite. Ambele feed-uri vor fi opţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...