Instagram schimbă regulile încă o dată

Instagram va avea, din nou, un feed cronologic. Decizia a fost luată după numeroase critici referitoare la modul în care funcţionează algoritmul de rankare a posturilor.

Şeful Instagram, Adam Mosseri, a anunţat că inginerii firmei lucrează deja de mai multe luni la un newsfeed cronologic. Noul feed urmează să fie lansat în primul trimestru al anului viitor.

Declaraţia a fost făcută în cadrul unei mărturii susţinute de Mosseri în faţa unei comisii senatoriale, pe tema pericolelor la care sunt expuşi cei mici în cadrul platformei sociale deţinute de Meta.

Sunt cinci ani de când Instagram a renunţat la feed-ul cronologic, vreme în care şi-a apărat algoritmul de toate acuzele care i-au fost aduse.

Ordinea cronologică nu este singura noutate la care Instagram lucrează. Tot Mosseri spune că Instagram va avea şi un feed special, cu postările favoriţilor, unde acestea vor fi separate de cele ale celorlalte persoanelor urmărite. Ambele feed-uri vor fi opţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce discuții poartă un șef din poliție cu interlopii! DGA și...

Șoc în instituția poliției din Buzău, odată cu dezvăluirile făcute publice de Ziarul Puterea privind presupusa implicare a șefului Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)...

Cum s-a îmbogățit peste noapte Pescobar. Taverna Racilor a încasat peste...

Pescobar, cunoscut și sub numele de "Taverna Racilor," este în centrul atenției pentru motive care au stârnit indignare și dezgust în rândul consumatorilor din...