Craiova: Instanța amână a treia oară validarea Olguței Vasilescu în postul de primar

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis marți o nouă amânare, a treia, în dosarul în care ar trebui să se pronunțe cu privire la validarea mandatului de primar al Liei Olguţa Vasilescu.

Astfel, magistrații au decis să fixeze un nou termen pentru data de 4 noiembrie, la ora 12.

În lipsa validării mandatului, Olguța Vasilescu nu poate depune jurământul și nu-și poate prelua funcția pentru care a fost votată.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, deputata PSD Lia Olguța Vasilescu a fost aleasă, din nou, primar al municipiului Craiova. Ulterior, pe 15 octombrie 2020, Judecătoria Craiova a validat mandatele consilierilor locali și pe cel de edil al Olguței Vasilescu, dar aceasta nu poate să-și intre în atribuțiile de primar pentru că a fost contestată validarea mandatului de către un craiovean.

Procesul a avut, pe 30 octombrie, primul termen la Tribunalul Dolj. A fost amânat pentru data de 2 noiembrie 2020, în vederea soluționării cererii de strămutare. Și la acest termen a fost amânat, pentru data de 3, în vederea soluționării cererii de recuzare a completului de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole