Instituţiile militare de învăţământ trec la cursuri în sistem online

Elevii care studiază la instituții militare de învăţământ vor participa la cursuri în sistem online începând de miercuri.

Cursurile din instituţiile militare de învăţământ trec în sistem online eşalonat, a anunțat Ministerul Apărării.

„Până la începutul anului şcolar, toţi cei 2.250 de elevi din colegiile naţionale militare au primit tablete şi laptopuri şi se fac demersuri ca, până la finalul anului, să fie achiziţionate astfel de dispozitive pentru toţi cei 1.535 de elevi ai şcolilor postliceale militare”, conform anunțului MApN.

Studenţii de la Institutul Medico-Militar vor participa la cursuri în funcţie de deciziile senatelor celor două universităţi de medicină la care studiază  – Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” şi Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade”.

Studenţii IMM continuă activităţile de voluntariat în sprijinul Direcţiilor de Sănătate Publică ale municipiului Bucureşti şi judeţului Mureş.

Conform sursei citate, „până la începutul anului şcolar 2020-2021, toţi cei 2.250 de elevi din colegiile naţionale militare au fost dotaţi cu tablete şi laptopuri”.

De asemenea, se depun eforturi ca până la sfârşitul acestui an să fie achiziţionate tablete pentru toţi cei 1.535 de elevi ai şcolilor postliceale militare.

„De asemenea, cei mai mulţi dintre cei peste 5.200 de studenţi din instituţiile de învăţământ superior militare deţin laptopuri, tablete şi telefoane mobile, dar până la finalul semestrului I al acestui an universitar, în spiritul aceleaşi oportunităţi oferite de programul menţionat, va fi definitivată procedura de achiziţionare a tabletelor şi laptopurilor pentru studenţii care provin din medii defavorizate”, a arătat MApN.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole