Institutul Clinic Fundeni, fără apă caldă și căldură. Medicii și pacienții sunt disperați

Institutul Clinic Fundeni din București nu are, joi, apă caldă și căldură. Motivul este generat de lucrări pe care le face furnizorul de utilități în zonă.

Reprezentanții unității medicale susțin că au primit o comunicare informală, prin care sunt anunțați că în zonă au loc lucrări de reparații, astfel că o perioadă nu se poate asigura apa caldă sau căldura.

Medicii sunt disperați. Pacienții sunt disperați. Este o situație jenantă”, ne-a declarat prof. dr. Coriu, directorul Centrului de Hematologie și Transplant Medular, Institutul Clinic Fundeni.

De altfel, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a anunțat, joi, că în cursul nopții de joi spre vineri va începe probele la cald pentru consumatorii din Capitală. Termoenergetica a început să furnizeze căldură instituțiilor din București.

Probele la cald prin care se realizează echilibrul hidraulic al întregului sistem de termoficare se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire. Vă comunicăm și faptul că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru”, au anunțat reprezentanții companiei municipale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...