Întâlnire de grad zero la București a șase lideri PNL

Alegerile din PNL au intrat în linie dreaptă la nivelul organizațiilor județene, fapt pentru susținătorii lui Florin Cîțu și cei ai lui Ludovic Orban au început deja să se poziționeze de partea cui vor fi la congresul din septembrie.

Însă, există și un număr destul mare de organizații județene care nu s-au decis pe cine vor susține la șefia PNL.

Ca atare, potrivit informațiilor noastre, la mijlocul săptămânii viitoare, șase lideri județeni cu greutate în PNL, trei din Muntenia și trei din Transilvania, al căror nume pentru moment nu le vom dezvălui, se vor întâlni la București pentru a decide pe cine vor susține, adică pe Cîțu sau pe Orban, la congresul din septembrie.

Această întâlnire va fi destul de importantă pentru viitorul PNL întrucât  cei șase fiind extrem de influenți în partid, decizia lor de a susține un anume candidat va înclina serios balanța în favoarea candidatului ales de aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...