UPDATE: Întâlnire între prim miniștrii României și Republicii Moldova. Principalele subiecte discutate

Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavriliţa, s-a întâlnit joi dimineață cu primul ministru Nicolae Ciucă, în debutul vizitei oficiale de joi, de la Bucureşti.

Oficialul moldovean a fost primit cu onoruri militare, la Palatul Victoria.

Un nou acord de asistență financiară nerambursabilă, interconectarea energetică și reducerea tarifului de roaming au fost printre principalele subiecte discutate de cei doi demnitari. „Încurajăm discuții la nivelul operatorilor de telefonie pentru a găsi soluții”, a transmis premierul Ciucă.

Acesta a mai nominalizat printre proiectele discutate și construcția podului rutier de la Ungheni și consolidarea celui de la Giurgiulești. „Sunt proiecte cu impact pozitiv pentru toți cetățenii”, a explicat premierul.

Natalia Gavriliţa va avea, ulterior, o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la Parlament.

În cursul după-amiezii, şeful Guvernului de la Chişinău va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...