Întârzierile trenurilor pe magistrala București – Constanța s-au redus la 10 – 15 minute

Întârzierile în graficul de circulaţie pe Magistrala Bucureşti – Constanţa s-au redus la 10 – 15 minute iar pe intervalul Feteşti – Bărăganu a fost reluată circulaţia cu locomotive electrice, informează CFR SA.

În cursul nopţii, la ora 02:15, s-au finalizat lucrările de remediere la linia de contact, a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică, fiind astfel reluată circulaţia cu locomotive electrice pe intervalul Feteşti – Bărăganu, pe firul I, dar şi pe trei linii din staţia Feteşti. Astfel, de la ora 02:15, pe firul I între staţiile Feteşti – Bărăganu (şi retur), toate trenurile de călători circulă doar cu locomotivele electrice (deci nu mai este nevoie de cea de a doua locomotivă – Diesel)„, menţionează sursa citată.

Traficul feroviar pe magistrala Bucureşti – Constanţa a fost blocat miercuri noaptea în zona staţiei Feteşti pe ambele sensuri din cauza din cauza tamponării a două trenuri private de marfă, iar trenurile care fac legătura cu staţiunile de pe Litoral au circulat pe rută deviată.

Joi, în jurul orei 11:00, CFR SA a anunţat că trenurile de călători care circulă spre şi dinspre Litoral şi-au reluat traficul pe ruta directă Bucureşti – Constanţa, însă pe intervalul de staţii Ovidiu – Feteşti – Bărăganu, garniturile circulă tractate cu locomotive Diesel. 

1 COMENTARIU

  1. Când privești către aceasta munca ai o singura întrebare la dispozitie: Oare cât de prost trebuie sa fi sa accepți această mizerie ?
    Aceasta se traduce pe româneşte ,,să profite la maximum de ceea ce ai chiar și din al tău timp liber trebuie furat,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole