Interlopul Genică Boenică a fost prins și va fi adus în țară luni dimineață

Romeo Ursu, cunoscut în lumea interlopă drept Genică Boenică, a fost reținut și va fi adus înapoi în România pentru a-și ispăși pedepsele. Acesta, în vârstă de 55 de ani, a fugit din țară după ce a fost condamnat la închisoare în urma mai multor condamnări. Informația privind prinderea lui Genică Boenică și planul de aducere în țară a fost confirmată de surse din cadrul G4Media.

Conform comunicatului emis de Poliția Română, la data de 18 septembrie 2023, polițiștii Direcției Investigații Criminale – I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele lui Genică Boenică. Condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității, acesta a fugit în străinătate pentru a evita executarea pedepsei.

În plus, Genică Boenică se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța. Acest mandat prevedea o pedeapsă de 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Conform informațiilor furnizate, Genică Boenică urmează să fie transferat și încarcerat într-un penitenciar din România pentru a-și ispăși pedepsele în conformitate cu hotărârile instanțelor de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole