Interviu cu una dintre solistele trupei ABBA

Anni-Frid Lyngstad, cunoscută ca Frida, una dintre solistele ABBA, a declarat într-un interviu acordat BBC Radio 2 că „Voyage”, albumul lansat de trupă săptămâna trecută, e posibil să nu fie ultimul al grupului suedez.

„Voyage” a apărut după aproximativ 40 de ani de pauză. În primul ei interviu de la reunirea trupei, Frida a spus că publicul nu trebuie să fie prea sigur că albumul de revenire este ultimul al ABBA. „Am învăţat să spun niciodată să spui niciodată”, a răspuns ea întrebată despre proiecte viitoare. Pentru Lyngstad, să revină în studio alături de Agnetha Fältskog a fost „ca întoarcerea acasă, ca o distracţie cu sora mea mai tânără. Odată ce am închis uşa studioului după noi, ne-am simţit acasă, amândouă”.

Albumul a primit critici împărţite din partea criticilor, însă este aşteptat să se claseze pe primul loc în topul britanic după prima săptămână. E pe punctul de a deveni albumul vândut cel mai rapid anul acesta, după ce a depăşit în primele două zile de la debut toate primele 40 de discuri din top, potrivit Official Charts Company. Lyngstad şi Fältskog acordă rareori interviuri, însă colegii lor de trupă, Benny Andersson şi Bjorn Ulvaeus, au pus o condiţie în cazul reuniunii – cântăreţele trebuie să discute cu presa.

Este mai puţin îngijorată de ce cred oamenii

Joi, Lyngstad a spus că este încântată de feedback-ul lansării şi că este mai puţin îngijorată de ce cred oamenii decât în perioada de glorie a trupei. Cei patru au menţinut legătura în aceste decenii, însă ea a recunoscut că a fost puţin îngrijorată atunci când au revenit în studio, iniţial cu scopul de a înregistra muzică nouă pentru un show virtual.

Andersson a declarat recent pentru BBC News că e de părere că „Voyage” e cântecul de lebădă al cvartetului. „Am spus că asta este. Nu vreau să mai fac un alt album ABBA. Dar nu sunt singur în asta. Suntem patru. Dacă îmi forţează mâna, e posibil să mă răzgândesc”, a declarat el în urmă cu o săptămână.

Ulvaeus a adăugat: „Eu nu spun vreodată niciodată, dar sunt de acord cu Benny. Cred că este un rămas bun al nostru”. Ei au spus că rămâne ca Lyngstad şi Fältskog să îi forţeze ca ABBA să continue. Acum, Lyngstad, în vârstă de 75 de ani, a sugerat că acest lucru se poate întâmpla. Ea s-a arătat „foarte suprinsă că Benny şi Bjorn” au spus că „Voyage” e finalul ABBA. „Probabil am spus că trebuie să fie ultimul lucru pe care îl facem gândindu-ne şi la vârstele noastre – nu mai suntem tineri. Dar aş spune din nou, nu ştii niciodată. Aşa că nu fiţi atât de siguri”, a subliniat ea.

Nu e fan Eurovision

Între altele, în interviu, cântăreaţa a vorbit şi despre Eurovision, concursul muzical la care ABBA a excelat cu „Waterloo”, în 1974, şi şi-a început cariera internaţională. Întrebată dacă urmăreşte concursul, a răspuns: „Îmi pare rău să spun că nu, nu mă uit. Nu mai sunt aşa de interesată pentru că s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Nu mai este ce era atunci. Acum este mai mult un show. Este foarte tehnic. Sunt piese bune care ies de acolo, dar nu pot spune că sunt fan al Eurovision. Poate că nu ar trebui să o spun”.

Detalii referitoare la albumul „Voyage” au fost anunţate la începutul lunii septembrie, împreună cu amănunte despre concertul revoluţionar în care Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad vor fi prezentaţi pe scenă sub forma unor avataruri digitale împreună cu o trupă live formată din zece instrumentişti. Concertele vor începe pe 27 mai 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...