Întreaga comunitate internațională, în alertă maximă: La ce ne putem aștepta din partea lui Putin

De la președintele rus Vladimir Putin ne putem aștepta la orice în această perioadă, a declarat eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP. Tomac l-a comparat pe actualul șef al statului rus cu dictatorul Germaniei Naziste, Adolf Hitler, și a evocat începutul celui de-Al Doilea Război Mondial.

„De la Putin ne putem aștepta la orice în această perioadă, pentru că Putin de astăzi este Hitler de ieri. Așa, din nefericire, în secolul trecut a început cea de-a doua mare conflagrație, anexând teritorii pe principiul `mă învecinez cu cine doresc eu`. Ceea ce face Rusia astăzi reprezintă o sfidare a dreptului internațional fără precedent după cel de-Al Doilea Război Mondial și evident că discursul din ultimele săptămâni al lui Putin, cu avertismentele nucleare, a pus în gardă întreaga comunitate internațională”, a declarat liderul PMP, pe B1 TV.

Avem un rezultat clar

Tomac a adăugat că știe toată lumea că Rusia deține arma nucleară și evident că pentru toți această linie roșie nu poate fi călcată. Însă de la Putin ne putem aștepta la orice, tocmai de aceea întreaga comunitate internațională este în alertă maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...