Invers: Artistul care își anulează orice concert la care se impune certificat de vaccinare (VIDEO)

În cadrul emisiunii „Tucker Carlson Tonight” de la Fox News, artistul de muzică country Travis Tritt și-a explicat refuzul de a cânta în spații care condiționează participarea la concerte de vaccinarea Covid.

Potrivit Breitbart, Tritt i-a spus gazdei Tucker Carlson că a susținut 75 de concerte în 2021 și a afirmat că sintagma de „super răspânditor” nu se aplică evenimentelor sale, având în vedere că nu a existat o creștere notabilă și ieșită din comun a numărului de cazuri Covid după concertele sale. El a mai spus că mandatele au creat dezbinare și au fost folosite pentru a „rușina” și „discrimina”.

I s-a frânt inima

Am început să primesc o tonă de mesaje de la fani care, practic, nu au fost avertizați din timp cu privire la aceste mandate sau restricții, au apărut la poartă și au fost refuzați și nici măcar nu li s-a oferit o rambursare. Li s-au oferit credite pentru un spectacol viitor, care trebuiau folosite în următoarele 12 luni, altfel își pierdeau banii cheltuiți pe bilete.
Și asta mi-a frânt inima. Acestor oameni li s-a refuzat șansa de a merge la concerte timp de mai bine de un an și, când în sfârșit au șansa de a face asta din nou, sunt refuzați dintr-un motiv inexplicabil.
Așadar, nu este vorba de argumente științifice sau de încercarea de a veghea la siguranța oamenilor de acolo, ci despre altceva. Este vorba de încercarea de a dezbina oamenii”, spune Travis Tritt.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole