Investigații în SUA: Obiecte neidentificate s-ar fi apropiat de zone militare sensibile (VIDEO)

Departamentul american pentru Apărare a anunțat formarea unui grup care va investiga informațiile despre OZN-uri care s-ar fi apropiat de zone militare sensibile. Experții SUA vor analiza informațiile despre fenomenele aeriene neexplicate, din apropierea bazelor militare americane.

Potrivit abc News incursiunile oricărui obiect aerian în Spațiul aerian de uz special generează îngrijorări legate de siguranța zborurilor și a operațiilor și ar putea reprezenta o provocare națională de securitate”, a spus Pentagonul, folosind termenul care definește spațiul aerian militar, zonele de operații militare și alte locații restricționate din rațiuni de securitate națională.

Secretarul-adjunct pentru Apărare, Kathleen Hicks, a declarat la rândul său că un fenomen aerian neidentificat într-o zonă de uz special „reprezintă un risc pentru siguranța zborurilor și ridică posibile îngrijorări ce țin de securitatea națională”. Noul grup se va sincroniza cu eforturile depuse de Petagon și de alte agenții federale „pentru a detecta, identifica și determina obiecte de interes în Spațiul aerian de uz special”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...