Investiție de 60 de milioane la o fabrică nouă din Prahova

O nouă companie își face intrarea în piața din România, iar asta presupune crearea a 370 de noi locuri de muncă până în 2026. Activitatea noilor veniți va începe în forță în al IV-lea trimestru din 2024.

Un grup de origine franceză, unul dintre liderii industriei HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică în parcul industrial PWP Bucharest North, din județul Prahova. Grupul este prezent pe cinci continente și are deja 43 de locații comerciale și 31 de situri industriale în întreaga lume. În noul sit din România, de la PWP Bucharest Nort, francezii vor să investească circa 60 de milioane de euro, cu acești bani investitorul spune că va asigura cele mai bune condiții de muncă, cu utilaje și aparatură 100% noi.

Având o suprafață totală de 145.000 m², din care 31.000 m² spațiu ocupat de clădiri, fabrica va începe producția de cilindri de apă caldă și plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul grupului francez. Activitatea companiei va începe în ultimul trimestru din 2024, iar până în 2026 echipa care va lucra la locație va ajunge la 370 angajați.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole