Investiții de 350 milioane dolari din SUA pe piața imobiliară din România

Fonduri în valoare de 350 milioane dolari vor intra în piața imobiliară din România în urma asocierii dintre Onisim Dorneanu, investitor imobiliar din SUA, ș clujeanul Avram Gal. Ei au înființat primul fond imobiliar „Bridge-Loan” din România, care reprezintă o nouă linis de start pentru Dorneanu, având ca țintă o valoare finală de 500 milioane dolari, scrie Clujust.ro.

Fondul va oferi un instrument de finanțare care le va permite antreprenorilor imobiliari din Româniasă profite de oportunitățile din zona comercială sau rezidențială, având finanțarea asigurată pe termen lung.
Intenția lui Avram Gal este de a mobiliza acest capital în investiții care să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor și a țării și de a încuraja și alți investitori din SUA să investească în România. Fondul Bridge-Loan va juca un rol esențial în reconstruirea sectorului imobiliar și va crea bazele pentru dezvoltarea viitoare.

Echipa este dispusă și să pună bazele pentru proiecte rezidențiale „zero energie” din punct de vedere energetic și să demonstreze investitorilor de ce acest concept inovator este viitorul.

„Concentrându-ne pe sectoarele noastre bazate pe nevoi, cum ar fi locuințele la prețuri mai mici, accesul facil la capitaluri proprii, rația LTV mai bună, vom putea genera profituri financiare stabile pentru investitorii noștri și vom oferi clienților accesibilitatea și durabilitatea acestor servicii, în comunitatea în care se află”, a declarat Onisim Dorneanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole