”Invictus” organizează duminică, în Parcul Natural Comana, ”Cupa Bujorului”

Publicat: 12 mai 2023, 10:30, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
”Invictus” organizează duminică, în Parcul Natural Comana, ”Cupa Bujorului”

Competiția este una de ciclism, adresându-se, deopotrivă, adulților, seniorilor și persoanelor ci dizabilități.

Asociația ”Invictus” organizează concursul în colaborare cu Consiliul Județean, iar competiţia se va desfăşura pe trasee cu lungimi de 26, respectiv 36 de kilometri, prin Parcul Natural Comana.

„Administrația Parcului Natural Comana a avut un punct de vedere în ceea ce priveşte alegerea traseului, cea mai mare parte a acestui traseu va fi prin pădure, e un traseu prietenos de-a lungul căruia vom revedea Parcul Comana cu toate frumuseţile lui.

Rămânem solidari cu sportul şi partenerii oricărui eveniment şi vrem să convingem giurgiuvenii că sportul are o utilitate mai mult decât justificată pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă şi de structură fizică”, a declarat marți, într-o conferință de presă, preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu.

Evenimentul, la care se pot înscrie până la 350 de participanţi, este organizat cu ocazia Zilei Bujorului Românesc – Floare Naţională, cu scopul de a promova sportul de masă, spiritul de voluntariat şi cauza Invictus.

Înscrierile sunt gratuite și se fac pe www.cupabujorului.ro

Asociaţia Invictus este iniţiatorul proiectului, iar parteneri în organizarea evenimentului sunt Consiliul Judeţean Giurgiu, Direcţia Silvică Giurgiu, Parcul Natural Comana, Direcţia pentru Tineret şi Sport şi Filiala de Cruce Roşie Giurgiu.