Ioan Niculae a ajuns în România. Va fi carantinat la Penitenciarul Rahova

Patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, condamnat definitiv joi la 5 ani de închisoare cu executare, a ajuns în România și s-a predat poliției. După ce a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, patronul clubului de fotbal Astra Giurgiu a fost arestat.

Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a confirmat pentru Puterea.ro că Ioan Niculae va fi carantinat la Penitenciarul Rahova.

Ioan Niculae a fost dat în urmărire naţională de Poliţia Română. Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, joi seară, pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, astfel încât omul de afaceri a fost deja dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat la Antena 3 că este internat la o clinică în Italia şi că vineri ar urma să revină în ţară.

Ioan Niculae are emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Patronul grupului Interagro a fost condamnat, ieri, 18 februarie 2020, de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma admiterii apelului DNA. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...