Ioana Cosma şi Mihai Mironică au fost daţi afară de la Pro Arena

Mihai Mironică şi Ioana Cosma, doi dintre cei mai vechi şi cunoscuţi prezentatori TV, au fost daţi afară de la postul de sport al trustului Pro. Emisiunea celor doi a fost scoasă din grilă, iar contractele lor au încetat. 

Trustul de televiziune PRO a produs șocul în industria media în acest final de săptămână, după ce i-a dat afară pe moderatorii

Ioana Cosma şi Mihai Mironică au fost daţi afară de la Pro Arena. Deținut de Pro TV SRL, canalul de televiziune Pro Arena urmează să renunțe la emisiunea „Ora exactă în sport”, iar Mihai Mironică și Ioana Cosma, prezentatorii emisiunii, au fost anunţaţi de încetarea colaborării, anunţă publicația Fanatik.

Ioana Cosma, cu o vechime de 28 de ani în trustul Pro, și Mihai Mironică au fost anunţaţi de întreruperea colaborării. Ultima ediţie a emisiunii “Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca, din 6 februarie, emisiunea să fie înlocuită de alte programe şi evenimente sportive. De-a lungul timpului, canalul de televiziune a purtat mai multe denumiri, TV Sport, Sport.ro și Pro X, titulatura de Pro Arena fiind utilizată începând cu 4 aprilie 2022.

De asemenea, împreună cu Mihai Mironică și Ioana Cosma, au fost dați afară alte cinci persoane: producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. Totodată, șeful departamentului sport de la Pro TV, Ionuț Eduard Coandă, şi-a anunțat demisia în urma acestei decizii.

Reprezentanții trustului Pro au motivat decizia prin ajutări ale grilei de programe făcute pe baza analizelor de performanță: „Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe”.

„Ora exactă în sport” este o emisiune de profil şi se difuza zilnic, pe parcursul a trei ore, în intervalul 09:30 – 12:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...