Ioana-Ramona Bruynseels se visează președintele AUR al României

Președintele AUR George Simion a confirmat recent că a făcut un transfer politic controversat, dar cu oarece notorietate, mizând pe faptul că el va avea o mai mare vizibilitate.

M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns!”

Ioana- Ramona Bruynseels, fosta candidată din 2019 la alegerile prezidențiale din partea formațiunii lui Dan ”Felix” Voiculescu, Partidul Umanist Social-Liberal (PUSL), a anunțat recent printr-o postare pe Facebook că intrat în AUR pentru că „a putut discuta normal cu George Simion”. 

„M-am înscris în AUR pentru că mi-a ajuns! Am văzut și din exterior, și din interior ce înseamnă politica și cine ne conduce și cum o face. Am văzut și ascultat și ce îmi spun oamenii pe stradă”, a afirmat Ioana-Ramona Bruynseels.

De asemenea, ea a și spus de ce a lăsat partidul lui Dan Voiculescu pentru AUR-ul lui George Simion. „Recunosc că m-a influențat în decizia mea și faptul că AUR este un partid puternic, aflat deja în parlament. Și asta pentru că am văzut cum e să fii în partide mici, să vorbești fără a fi luat în seamă. Să vrei să faci, dar să nu ai platforma necesară, să nu fii cunoscut, să nu fii lăsat să crești. Sentimentul că ești pe banca de rezerve, iar golurile se înscriu pe terenul de joc este dureros și frustrant, iar eu sunt pregătită pentru a-mi asuma mai mult”, a precizat Ioana-Ramona Bruynseels în postarea de pe Facebook.

Dar ceea ce nu a spus Ioana-Ramona Bruynseels este faptul că George Simion a convins-o că ar putea fi candidatul AUR-ului la alegerile prezidențiale din 2024. Numai că George Simion a mai promis acest lucru și la alte persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...