Iohannis l-a desemnat din nou prim-ministru pe Nicolae Ciucă. „În Parlament s-a format o nouă majoritate, solidă”

Președintele Klaus Iohannis a decis să-l desemneze drept prim – ministru tot pe Nicolae Ciucă, de această dată din partea alianței PSD – PNL – UDMR – minorități naționale.

Am constat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, din care fac parte PSD, PNL, UDMR și grupul majorităților. Am avut o discuție pe care o consider foarte bună. Îl desemnez pe Nicolae Ciucă pentru a forma o echipă guvernamentală”, a declarat Klaus Iohannis.

„În ultimele zile am lucrat împreună cu celelalte partide să putem agrega un program de guvernare astfel încât să realizăm un guvern care să asigure stabilitatea țării și soluții în măsură să rezolvăm problemele produse de pandemie și criza energetică și un program care să pună în aplicare PNRR”, a explicat și Nicolae Ciucă contextul și motivele pentru care a fost propus de noua alianță PSD – PNL – UDMR – minorități naționale.  

Ciucă a spus că speră ca, până joi, noul guvern să fie învestit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Ion Simu Alexandru si Bogdan Mindrescu

Alertă la Ministerul Transporturilor. „Săgeata” lui Mîndrescu se spovedește la DNA....

Începerea urmăririi penale de către DNA față de cei doi directori de la CFR SA - Ion Alexandru Simu și Petru Ceșa, a băgat...