Ion Dichiseanu, internat de urgență la Spitalul Floreasca

Actorul Ion Dichiseanu, 87 de ani, a fost internat de urgență la Spitalul Clinic Floreasca, cu o saturație de oxigen foarte mică, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Opriţa.

Problemele medicale ale actorului nu sunt cunoscute la această oră, însă aceleași surse spun că avea saturația de oxigen foarte mică. Actorul ar avea și afecțiuni cardiace.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959.

Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...