Ion Ţiriac a vândut turneul de tenis de la Madrid! Cine e noul proprietar

IMG, companie din cadrul grupului Endeavour care produce evenimente sportive şi de divertisment, a încheiat un acord cu Super Slam Ltd şi afiliaţii săi pentru achiziţionarea turneului de tenis Mutua Madrid Open, informează variety.com, citat de News.ro.

Turneul de tenis era deţinut până în prezent de omul de afaceri Ion Ţiriac. În cadrul achiziţiei, Madrid Trophy Promotion SLU (MTP), care operează turneele Mutua Madrid Open şi Acciona Open de Espana, va deveni parte a IMG.

Mutua Madrid Open se alătură turneului de tenis Miami Open şi altor evenimente ATP şi WTA din lista IMG. În 2019, IMG a mutat Miami Open pe Stadionul Hard Rock cu o capacitate de 65.000 de locuri (14.000 pentru tenis).

Mutua Madrid Open va fi un puternic element pentru portofoliul nostru global de evenimente şi afaceri în tenis, care acum se va lăuda cu două dintre cele trei evenimente combinate obligatorii din ambele circuite. Aşteptăm cu nerăbdare să folosim reţeaua mai largă a Endeavour pentru a îmbunătăţi şi mai mult experienţa fanilor şi pentru a adăuga valoare în producţie, media, parteneriate cu mărci importamte, retail şi ospitalitate, aşa cum am procedat cu Miami Open”, a declarat Sam Zussman, co-preşedintele Media and Events al IMG, într-un comunicat, potrivit sursei citate.

Sub rezerva aprobărilor ATP şi WTA, afacerea este de aşteptat să se încheie în primul trimestru al anului 2022. Turneul de la Madrid face parte din categoria Masters 1.000 la masculin şi WTA 1.000 la feminin. Simona Halep a câştigat competiţia WTA în 2016 şi 2017. A 20-a ediţie a Madrid Open este programată în perioada 26 aprilie – 8 mai 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...