Ionuţ Stroe (PNL): Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1

Publicat: 11 iun. 2024, 11:12, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Ionuţ Stroe (PNL): Clotilde Armand vrea vicierea credibilităţii rezultatelor de la Sectorul 1

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a afirmat marți că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, se străduiește să submineze credibilitatea rezultatelor electorale din Sectorul 1 pentru că nu poate accepta înfrângerea. El a subliniat că acțiunile lui Clotilde Armand generează haos și încurcă procesul de centralizare și numărare a voturilor.

Conform lui Stroe, Clotilde Armand a creat condiții nefavorabile pentru Biroul Electoral de Sector și a întârziat procesul de numărare a voturilor. El a menționat că acuzațiile și contestațiile făcute de Clotilde Armand sunt lipsite de susținere, iar disperarea acesteia se datorează pierderii alegerilor. Stroe a evidențiat că reprezentanții USR din secții nu au contestat procesele verbale, iar acțiunile lui Clotilde Armand sunt pur și simplu o tentativă de a pune la îndoială rezultatele alegerilor.

Întrebându-se dacă PNL susține renumărarea cerută de Clotilde Armand, Stroe a subliniat că aproape toate procesele verbale au fost deja numărate și diferența de voturi este considerabilă în favoarea lui George Tuță. El a criticat acțiunile Clotilde Armand drept lipsite de temei și a respins ideea că există motive reale pentru renumărare.

Clotilde Armand, primar în funcție și candidat la Primăria Sectorului 1, a solicitat renumărarea voturilor după ce datele oficiale ale Autorității Electorale Permanente au indicat că George Tuță este în frunte cu aproximativ 500 de voturi.