Ipoteză interstelară: Cine ar fi însămânțat Pământul cu senzori (VIDEO)

O civilizație antică extraterestră ar fi însămânțat Pământul cu senzori care oferă o analiză a vieții din zona locuibilă a Sistemului Solar. Cel care sugerează acest lucru este Avi Loeb, reputat astronom de la Universitatea Harvard.

Potrivit astronomului, noi fenomene aeriene inexplicabile ar putea fi un indiciu că extratereștrii s-au întors pentru a verifica rezultatele acelor analize. Loeb susține că deja celebrul obiect interstelar Oumuamua ar fi fost o navă spațială trimisă pentru a se conecta la semnalele lor. Explicația neobișnuită leagă două subiecte diferite: traiectoria lui Oumuamua și fenomenele menționate.

O dovadă posibilă

Ce-ar fi dacă, spune Loeb, aceste fenomenne aeriene inexplicabile au vreo legătură cu Oumuamua – obiect interstelar care a intrat în Sistemul Solar în 2017 și despre care astronomul a sugerat în repetate rânduri că a fost trimis de extratereștri? „O dovadă posibilă ar fi că Oumuamua se rostogolește prin spațiu, astfel existând posibilitatea ca suprafețele sale mai late să conțină echipament capabil să detecteze semnale de la senzori ascunși în sondele pe care le-ar fi lansat anterior”, consideră Loeb, potrivit Futurism.

Astronomul mai consideră că, în loc să ne întrebăm dacă anumite scenarii ar fi posibile, ar trebui colectate date științifice mai bune și clarificată natura fenomenelor ineplicabile. „Asta poate fi făcut prin implementarea unor camere de ultimă generație pe telescoapele care monitorizează cerul. Cerul nu este clasificat, doar senzorii deținuți de guvern sunt. Prin căutarea fenomenelor neobișnuite în aceleași locații geografice în care au fost raportate Fenomene Aeriene Neexplicate, oamenii de știință ar putea elucida misterul printr-o analiză transparentă”, a adăugat Loeb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...