Irlandezul beat, prins în Parlament, a fost reținut. “Am crezut că e ceva hotel în care au loc petreceri”

Irlandezul beat care a reușit să intre în Palatul Parlamentului, după ce a sărit un gard și a spart un geam, a fost reținut, anunță Poliția Capitalei, după mai multe ore de audieri, bărbatul fiind cercetat pentru violarea sediului profesional și distrugere. Este al doilea incident din ultimele zile, după protestul organizat de AUR, care pune sub semnul întrebării securitatea clădirii Palatului Parlamentului.

În zorii zilei de luni, jandarmii care păzesc Palatul Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, că au prins în clădire un cetățean beat. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Ce spune irlandezul

Irlandezul, care are o situație financiară bună, după cum el însuși a declarat, a venit duminică dimineață în București, după care s-a pus pe distracție. Într-un final, a ajuns la Parlament pe care l-a confundat cu un hotel unde au loc petreceri.

“Am venit în România să-l vizitez pe prietenul meu. Am fost cazat la Friends Hostel. Am stat la petrecere până la ora 22:00 după care am plecat la un club de striptease până pe la 3. Clubul era prin centru. Am plecat apoi să caut altă petrecere. Am crezut când am văzut clădirea aia mare că e ceva hotel în care au loc petreceri. În România am venit ieri dimineață cu avionul. Am băut whisky amestecat cu bere. Nu m-am drogat. Eu am o situație financiară foarte bună și am și firmă în Irlanda. Intenționam să stau puțin și sa plec”, a declarat pentru Antena3 bărbatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...