Iron Maiden vine la București. Cât costă biletul?

Legendara trupă britanică Iron Maiden vine în România și va concerta la Romexpo, în aer liber, în 26 mai 2022. Biletele vor fi puse în vânzare în 6 decembrie. Invitații speciali la București sunt germanii de la Lord Of The Lost, care vor cânta în deschiderea concertului.

Conform organizatorilor, Metalhead şi Best Music Live Concerts, showul a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreagă lume, fiind considerat atât de aceștia, cât și de jurnaliști una dintre cele mai extravagante și spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreagă carieră a formației.

Showul din 2022 va cuprinde și piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”.

Formația a urcat pe scenă ultima dată în România în 2016, deci acum va fi pentru prima oară când fanii români vor putea fi martori la celebrul show Legacy și vor auzi în premieră live piese ale trupei.

După concerte susținute în fața a milioane de oameni din întreagă lume, după 17 albume de studio și zeci de Discuri de Platină și de Aur, Iron Maiden și-au câștigat un loc în istoria muzicii, nu doar a metalului.

Iron Maiden revin în România și aduc cu ei cel mai recent material discografic, „Senjutsu”, cel mai bine plasat disc în US Billboard al trupei, care a ajuns pe poziția 3, depășind clasicile „Powerslave” și „Number Of The Beast”.

Biletele pentru concertul de la București vor fi puse în vânzare pe 6 decembrie, la ora 10:00, în reţeaua iabilet.ro. Vor fi puse în vânzare 15.000 de bilete.

Biletele se pun în vânzare în 3 categorii – Aces High, în fața scenei, The Beasts, în spatele acesteia și Troopers și au următoarele prețuri:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

 • Aces High – 399 lei
 • The Beasts – 339 lei
 • Troopers – 259 lei
 • Presale:
 • Aces High – 449 lei
 • The Beasts – 369 lei
 • Troopers – 289 lei
 • La acces:
 • Aces High – 480 lei
 • The Beasts – 400 lei
 • Troopers – 320 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Vor fi puse în vânzare 3.500 de bilete la categoria Aces High și 3.500 la The Beasts. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, se poate plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...