Israelul, prima țară care va emite paşapoarte Covid persoanelor vaccinate

Israelul va fi prima țară care va emite pașapoarte de vaccinare persoanelor care s-au imunizat. Autoritățile au anunțat că cei care vor avea acest document vor putea să se întoarcă în Israel din orice țară fără a mai sta în carantină.

Israelul este țara care a vaccinat până acum cel mai mare procent din populație, iar ministrul Sănătății a anunțat că vor emite un pașaport „verde” celor imunizați.

Aproape 2,4 milioane de israelieni din cei 9,3 milioane de locuitori au primit prima doză, a scris pe Twitter ministrul Sănătății din Israel, Yuli Edelstein. Dintre aceştia, aproape 700.000 au primit şi cea de-a doua doză.

Autoritățile au anunțat că toți cei care au primit și a doua doză de vaccin, se pot înregistra online pentru a primi „un paşaport verde”, care le va permite să călătorească fără să mai fie nevoiţi să stea în carantină la revenirea în Israel.

Tot pe baza acestui pașaport, israelienii vor putea participa la evenimente culturale cum ar fi concerte, de îndată ce astfel de manifestări vor fi reluate, scrie Agerpres, citând DPA.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole