Italia a înregistrat peste 40.000 de infectări cu Covid-19 în 24 de ore

Italia a înregistrat peste 40.000 de noi cazuri de Covid în 24 de ore și a devenit țara din Europa cu cele mai multe cazuri într-o zi.

Autoritățile italiene au raportat că 40.902 de persoane au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Cel mai mare număr de la începutul pandemiei și de șase ori mai mulți decât maximul înregistrat într-o singură pe în primul val.

Numărul total al persoanelor infectate cu Covid-19 în Italia din februarie până acum a ajuns la 1.107.303, al cincilea cel mai mare din Europa. De altfel, Italia este a cincea țară de pe bătrânul continent care a depășit pragul de 1 milion de îmbolnăviri după Franța, Rusia, Spania și Marea Britanie.

Italia a raportat și 550 de noi decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv. Numărul total al celor care și-au pierdut viața a ajuns la 44.139, al doilea cel mai mare din Europa, după Marea Britanie care a înregistrat 51.304 de decese.

La nivel mondial, cele mai multe cazuri au fost în Statele Unite, aproape 11 milioane, potrivit worldometers.info. SUA a înregistrat 111.085 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Pe locul doi în clasament se află India cu 8.772.776 cazuri, iar poziția a treia este ocupată de Brazilia cu 5.787.766 îmbolnăviri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...