Jale mare! Ne pleacă influensăresele… asta… prințesele…

Ioana Chicet Macoveiciuc, zisă și cunoscută ca prințesa urbană, s-a supărat pe ziariști, s-a supărat pe țară – a noastră, se-nțelege – s-a supărat pe lumea asta neomenoasă și fără obraz, prin mijlocul căreia a făcut Pronia să se învârtă.

Până acum. De fapt, na… Are și motiv. Orice… prințesă – despre oamenii de rând habar n-am – s-ar fi supărat, dacă era în locul ei. Păi, s-au pus niște ziariști să pună la o știre o poză cu doamna, în care pare isterică. Asta, deși erau vreo 500 de poze cu dânsa, la îndemână, pe facebook, în care nu părea isterică… Plus că, lumea care a citit, a și râs, a și comentat câte ceva despre prințesă. Prințesa urbană…. Adică, reiese că n-o iubește lumea! La ce valoare e și la câte a făcut pentru țară și pentru popor… Nerecunoscători mai suntem! Și asta vine după ce doamna a schimbat atât de multe lucruri, aici, în țară. Așa spune prin declarații și filmulețe. Drept care, printre alte motive, ăsta punându-i, se pare, capac, prințesa urbană a decis să plece în Olanda! Na, să ne săturăm! Și să deschidem ochii! Și să punem mâna să ne iubim, când le avem, valorile! Într-un filmuleț, bănuind cât suntem de îndurerați, dânsa spune: „doar pentru că noi plecăm, nu înseamnă că trebuie să plecați și voi. Mi-ar plăcea ca toți oamenii dragi să vină cu noi, dar, în același timp, înțeleg că pentru cei mai mulți dintre voi soluția e să rămâneți aici, în România. Ultimele luni au fost foarte intense și grele, am sufletul încărcat de tristețe, dar sunt curioasă și entuziasmată de tot ce ne așteaptă dincolo”. Dincolo? Ăsta, dincolo ăsta sună așa, nu știu, macabru… Dar, na, eu gândesc ca un om simplu, nu ca o prințesă.

Ioana Chicet Macoveiciuc, blogger, influencer, scriitoare, a ieșit serios la prim plan în 2020, când a zis că Suceava este epicentrul prostiei mondiale și galactice. „Născut și crescut în localitatea de imbecili numită Suceava… Ce s-a întâmplat la Suceava în ultimele luni, dovedește că acolo viețuiesc cele mai lipsite de inteligență forme de viață din galaxie” – arăta prințesa într-un articol pe blogul propriu, pe care, mai apoi, l-a negat, specificând că a fost scris de soțul dânsei. Și, acum, zic să plângem cât plângem și, pe urmă, să avem mai multă grijă cu pozele și cu iubirea, când e vorba despre valori. Că ne pleacă toate! Valorile, zic!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...