Jandarmeria explică măsurile luate la înmormântarea lui Emi Pian/ Valoarea amenzilor date

Jandarmeria București a anunțat că persoanele prezente la înmormântarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian, au fost dispuse în grupuri, pentru a se evita expunerea, iar când nu s-a respectat legea au fost dat amenzi, în total de 5.500 de lei.

Potrivit legii, jandarmii au fost prezenți pentru a asigura ordinea publică, fiind vorba de o adunare de persoane, indiferent de natura și contextul acesteia, potrivit unui comunicat transmis de Jandarmerie.

“Am fost prezenți, în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea eventualelor incidente și limitarea efectelor adunării publice asupra căilor de comunicații, ținându-se cont de faptul că trebuie înlesnită circulația Ambulanței, Pompierilor și altor forțe care acționează în regim de urgență.

Forțele de ordine au fost în permanentă legătură cu organizatorii evenimentului, care au luat măsuri pentru respectarea legii și recomandărilor Jandarmeriei.

Au fost folosite mijloacele de protecție individuală de către participanții la eveniment.

Persoanele participante au fost dispuse în grupuri, pentru a limita expunerea”, a comunicat Jandarmeria București.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, și se încercaă identificarea și sancționarea tuturor celor care au încălcat măsurile de protecție în contextul epidemiei, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...