Japonia: În premieră, rolul lui James Bond interpretat de o femeie

Producătoarea Barbara Broccoli a afirmat că James Bond va fi în continuare interpretat de un actor. Asta în film. Dar nu este obligatoriu și în teatru. Și asta se întâmplă în prezent în Japonia, unde actrița Suzoho Makaze se pregătește să fie prima femeie care va interpreta rolul celebrului agent britanic, transmite BFMTV.

Suzuho Makaze va fi protagonista unei adaptări pentru teatru a Casino Royale potrivit Takarazuka Revue, în aprilie 2023. Actrița nu va juca o versiune feminină a lui James Bond, ci va juca în rolul unui bărbat. De altfel, Takarazuka Revue a atribuit fiecare rol al piesei femeilor, indiferent de sexul personajelor.

Feminizarea personajului James Bond este subiectul unei intense dezbateri în ultimii ani. Chiar Gillian Anderson (Sex Education) spunea că este pregătită să joace rolul ”James Bond”. Și mulți fani ar dori ca rolul acesta să-i fie oferit actriței.

Dar producătoarea francizei, Barbara Broccoli, refuză.

”Poate fi de orice culoare, dar trebuie să fie bărbat. Cred că trebuie să creăm noi personaje pentru femei – personaje de femei puternice. Nu mă interesează să trasform un personaj masculin pentru a-l juca o femeie. Cred că femeile sunt interesate de mai mult de atât”.

La rândul lui, Daniel Craig a declarat la Radio Times: ”Ar trebui pur și simplu să avem roluri mai bune pentru femei și persoanele de culoare. De ce o femeie ar trebui să joace rolul lui James Bond, când ar trebui să existe roluri al fel de bune ca acesta, dar pentru femei?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...