Jean-Michel Macron, tatăl lui Emmanuel Macron: ”Nu mi-e teamă, dar tot este un risc” ca Marine Le Pen să câștige pe 24 aprilie

Într-un interviu pentru L’Est Republicain, Jean-Michel Macron spune că fiul său, Emmanuel Macron, ”are mult curaj” și că francezii ” ”sunt foarte nerecunoscători, dar asta nu este nimic nou”, transmite BFMTV.

Se spune că Jean-Michel Macron, tatăl președintelui Republicii, este mai distant de fiul său, relatează cotidianul  L’Est Republicain. Cu toate acestea, într-un interviu acordat acestei publicații, în numărul apărut la începutul acestei săptămâni, neurologul Jean-Michel Macron își exprimă admirația pentru modul în care (Emmanuel Macron n.r.) conduce statul și pentru curajul său”.

Eu aprob 90% din ceea ce face, spune acesta, afirmând că francezii ”sunt foarte nerecunoscători, dar asta nu este nimic nou”.

Și totuși, Jean-Michel Macron spune că el și fiul său nu sunt niciodată de acord 100%.

Jean-Michel Macron consideră că fiul său, în calitate de președinte, a avut o contribuție esențială în lupta cu Covid. De asemenea, confruntat cu războiul din Ucraina, el a dat dovadă de mult curaj. ”Nu sunt mulți lideri europeni care au făcut ceea ce a făcut el”, spune Jean-Michel Macron.

În ceea ce privește șansele acestuia în turul al doilea pentru alegerile prezidențiale, Jean-Michel Marcron spune că este ”încrezător”. ”Nu este ca acum cinci ani (…) Nu mi-e teamă, dar tot este un risc” ca Marine Le Pen să câștige pe 24 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...