Jennifer Lopez, dată dispărută de echipa de producție

Pandemia mondială de coronavirus a lovit-o și pe Jennifer Lopez. Vedeta este implicată într-un proiect important, care îi va aduce milioane de dolari.  Filmările acestuia se amână, iar actrița riscă să piardă onorariul său.

Filmările peliculei  „Mama” s-au mutat din Canada în Spania, unde a izbucnit un focar de Covid-19. Echipa de filmare a fost nevoită să oprească procesul de producție. Cu aceasta ocazie, Jennifer Lopez  a revenit acasă, în SUA. 

Artista nu mai poate de dorul lui Ben Affleck. Vedeta a fugit din Spania și s-a revăzut cu  iubitul său.  Cei doi au fost observați împreună, după ce a interpreta a plecat din Spania. Filmările proiectului „Mama” au fost sistate din cauza creșterii alarmante de infectări cu Covid-19 în platou. Jennifer Lopez a vorbit, recent, despre viața personală. Actrița nu exclude posibilitatea să se căsătorească din nou.

„Mă știți, sunt o romantică”

După mai multe dezamăgiri, vedeta încă speră să-și găsească liniștea în brațele unui bărbat demn. Interpreta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că este o fire romantică și încă mai crede în poveștile cu un final fericit. „Mă știți, sunt o romantică. Mereu am fost. Am fost căsătorită de câteva ori. Încă mai cred într-o poveste cu un final fericit. 100%”, a spus JLO.

Momentan, Jennifer Lopez se iubește cu Ben Affleck. Cei doi s-au împăcat și trăiesc o poveste de dragoste. Partenerii sunt fericiți și fac ravagii de fiecare dată când apar împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...