Jennifer Lopez este „deschisă la căsătorie”!

Jennifer Lopez este „deschisă la căsătorie”, după cum notează publicațiile glossy americane, sugerând că Ben Affleck ar fi alesul. Cântăreața nu este la prima tentativă de a se mărita.

Cântăreața a mai fost căsătorită de trei ori până acum și logodită de două ori, iar în prezent, este împreună cu  Ben Affleck, cu care a fost logodită din 2002 până în 2004. În timpul interviului de promovare de la The Today Show on Thursday al noului sau film „Marry Me”, Jennifer a dat de înțeles că nu exclude o nouă căsătorie.

Nu știu. Da, cred. Mă știi, sunt o romantică, mereu am fost. Încă mai cred în finaluri fericite, 100%.„, a spus Jen în cadrul interviului. Ea mai spune că lucrurile s-au întâmplat așa cum trebuiau și că nu regretă nimic. Ba mai mult, artista mărturisește că toate greșelile au ajutat-o să devină cea mai bună variantă a ei și să evolueze. „Nu mă mai gândesc la eșecurile în dragoste. Simt că sunt un om că toți oamenii. Am avut momente grele și momente frumoase, am făcut greșeli și sunt foarte mândră de cum am evoluat și de cine sunt ca om, ca mama, ca actriță și ca artist.

Deci da, e ok, toată lumea face asta„, a încheiat J LO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...