Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși de paparazzi (VIDEO)

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi sărutându-se.

Zvonurile din ultima vreme sunt că cei doi şi-au reluat relaţia. Mai multe fotografii și o înregistrare video realizate de paparazzi au fost publicate în New York Post.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau. Aceștia au fost fotografiați în timp ce luau masa alături de familia lui Jennifer Lopez, la un restaurant din Los Angeles.

Conform Reuters și Agerpres, cuplul Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost denumiți de presă „Bennifer”. Cei doi au fost cel mai mediatizat cuplu de la începutul anilor 2000.

Cei doi artişti urmau să se căsătorească în 2003, însă au anulat nunta, iar câteva luni mai târziu s-au despărțit.

În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami.

J Lo şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Fotografiile publicate luni sunt primele imagini oficiale în care Lopez şi Affleck sunt văzuţi sărutându-se în public după ce şi-au reluat relaţia.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei, la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck.

La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018.

Cei doi actori au împreună trei copii: Violet Ann, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose, născută în ianuarie 2009, şi Samuel, născut în februarie 2012.

https://www.youtube.com/watch?v=jIIUSEI5-Mg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...