Jens Stoltenberg, încă un an secretar general al NATO

Jens Stoltenberg este și după 1 octombrie secretarul general al NATO, după ce liderii statelor NATO au convenit, joi, la summit, prelungirea cu un an a mandatului acestuia, în contextul invaziei Rusiei în Ucraina, transmit agențiile internaționale.

”Sunt onorat de decizia şefilor de stat şi de guvern ai NATO de a-mi prelungi mandatul de secretar general”, a reacţionat pe Twitteer Stoltenberg.

”În timp ce ne confruntăm cu cea mai mare criză de securitate într-o generaţie, rămânem uniţi pentru ca alianţa noastră să fie puternică şi popoarele noastre în siguranţă”, a anunțat acesta.

Stoltenberg ocupă acest post din 1 octombrie 2014. Al doilea mandat ca secretar general al NATO urma se încheie pe 1 octombrie anul acesta, având asigurat postul de guvernator al Băncii Centrale norvegiene.

 

 

2 COMENTARII

  1. Se știe, însă, că avionul poate găzdui un echipaj de 112 persoane. Potrivit rapoartelor, ferestrele sale au o plasă de sârmă pentru a le păstra intacte. În interior, va avea o sală de informare, o sală de conferințe, locuri de muncă și spații de conducere.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=Pl0d7X0yNWY&feature=emb_logo

    Avionul a plecat din Washington ca parte a unui convoi care îl transporta pe președintele american Joe Biden în Europa.

    Boeing 747 E-4, conceput pentru a supraviețui unei bombe atomice, a fost zărit deasupra Angliei. Mașina a fost construită ca un cartier general de comandă în cazul unui război nuclear.

  2. Vreau să le mulțumesc tuturor europenilor care acum ajută oamenii noștri, le oferă case, îi hrănesc, îi încurajează… ca și noi, nu ați fost pregătiți să aveți atât de mulți oameni traumatizați în țara voastră”, a spus Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska
    https://www.leparisien.fr/international/olena-zelenska-premiere-dame-dukraine-nos-enfants-noublieront-jamais-ce-que-vous-faites-pour-nous-21-03-2022-SX6Y4NVJBVGC3MPA4HSNJ7GP5E.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...