Job cu salariu de 14000 de lei pentru care nu se găsesc candidaţi. Nu e nevoie de studii

Fermierii români se plâng că găsesc cu greu forță de muncă. De exemplu, există un job extrem de bine plătit, cu sute de milioane de lei vechi pe lună, pentru care nu aplică nimeni.

Forța de muncă specializată în agricultură este tot mai greu de găsit în România, se plâng marii fermieri și președinții asociațiilor din agricultură. Tractoriștii sunt unii dintre cei mai căutați, la ora actuală.

Ce salariu câștigă un tractorist

Un tractorist câștigă, în fiecare lună, un salariu cuprins între 3.000 și 4.000 de lei pe lună, potrivit fermierilor. Firmele din agricultură au investit sute de mii sa milioane de euro în utilaje performante, pe care nu are cine să le conducă.

„Cel mai mic salariu este de 4.000 de lei, pentru angajații care lucrează pe utilaje mai puțin costisitoare. Sunt câțiva angajați care într-adevăr ajung la 12.000–14.000 de lei”, spune Dimitrie Musca, administratorul fermelor Combinatului Agroindustrial Curtici, citat de romania.europalibera.org.

La ora actuală, în România, este de nevoie să se angajeze cel puțin 300-400 de tractoriști, mai spun agricultorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...