Jocul dublu al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu

Publicat: 16 apr. 2024, 17:11, de Ion Teleanu, în POLITICĂ , ? cititori
Jocul dublu al baronului PSD de Tulcea, Horia Teodorescu

Baronul PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, are de ceva timp insomnii, mai ales de când a început să iasă fum negru pe coșul Parchetului European, fapt pentru care nu știe cum să se poziționeze politic pentru următorii ani.

 

Baronul roșu de Tulcea, Horia Teodorescu, va candida pentru un al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar în tandem cu actualul primar PSD de la Jurilovca, Eugen Ion. De ce în tandem?

 

Tandemul de vreme rea de la CJ Tulcea

 

Pentru că primarul de la Jurilovca, Eugen Ion, va candida pentru un post de consilier județean,iar Horia Teodorescu vrea ca acesta să devină vicepreședinte al CJ Tulcea după alegerile din 9 iunie 2024. Practic, dacă va lua un nou mandat, Horia Teodorescu își va delega cele mai multe atribuții de serviciu către viitorul vicepreședinte Eugen Ion. De ce? Pentru că Horia Teodorescu vrea să se pună la adăpost în caz de ceva probLeme cu ITI Delta Dunării și Parchetul European și, ca atare, va candida pentru un loc de senator la alegerile parlamentare din toamnă. În funcție de cum evoluează ancheta Parchetului European, Horia Teodorescu va decide: ori rămâne la șefia CJ Tulcea sau merge în Parlament. Tot acest joc dublu al lui Horia Teodorescu este pentru a-și aranja ploile ca să iasă liniștit din scena politică alături de iubita sa, deputata Mirela Furtună. Practic, cei doi plănuiesc să se retragă într-o țară din zona Golfului unde să trăiască liniștiți până la adânci bătrâneți, dat viitorul lor depinde în mare măsură de Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi.