Jocuri de culise surprinzătoare la ”Apele Române”

Un nou scandal de proporții mocnește la una dintre entitățile aflate sub tutela Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, care, în anii trecuți, a mai fost ”vedeta” presei.

Pentru a-și păstra amunite privilegii dar și funcția, doi directori din conducerea Administrației Naționale ”Apele Române” (ANAR) încearcă să pună presiune prin intermediul a doi lideri sindicali pe conducerea ANAR.

Este vorba de directorii generali adjuncți Silviu Gheorghe Boțone și Laszlo Barabas care urmează să rămână fără funcții prin reoganizarea ANAR. Primul, Silviu Gheorghe Boțone, după ce a distrus Inspecția apelor, a rămas fără post dar nu vrea să părăsească biroul pe care-l ocupă cam ilegal, dar nici nu vrea să renunțe la mașina de serviciu.

Cel de al doilea, Laszlo Barabas, simțind că rămâne fără post a intrat în concediu medical. Acum, când cei doi și-au văzut posturile în pericol au asmuțit doi lideri sindicali împotriva noului director general Gabriel Francisc Știka.

Practic, cei doi lideri sindicali, cărora pentru moment le spunem doar Costel și Dorel, amenință cu greva dacă cei doi directori adjuncți mai sus menționați vor fi schimbați. Rămâne de văzut cine va câștiga acest meci al șantajului de la ANAR, dar, în niciun caz, nu vor avea de câștigat angajații Apelor Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...