Jocurile de culise controversate regizate de ministrul Claudiu Năsui

Marea împărțeală a secretarilor de stat în ministerele cabinetului Cîțu a generat scandaluri uriașe în rândul organizațiilor PNL și încă acestea nu s-au încheiat.

Unul dintre ministerele unde împărțeala a atins cote maxime de tensiune este cel al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului condus de deputatul USD, Claudiu Năsui.

Efectul vizitei celor trei crai

Acest minister va avea cinci secretari de stat, doi de la PNL și trei de la USR. În urma întâlnirii surpriză de săptămâna trecută privind schimbarea secretarului de stat pentru Turism, Răzvan Pîrjol,dintre ministrul Claudiu Năsui și trei personaje controversate-Daniel Mischie, președinte HORA, Călin Il, președinte FIHR și Dragoș Anastasiu, ex președinte ANAT, aseară s-a făcut prima mutare pe placul celor trei lobby-iști.

Ministrul Claudiu Năsiu l-a lăsat pe secretarul de stat fără atribuții de serviciu în domeniul turismului și a dat aceste sarcini altui secretar de stat din acesta minister, Daniela Niculescu.

Însă, preluarea atribuțiilor lui Răzvan Pârjol și delegarea acestora către Daniela Niculescu este cam pe lângă lege întrucât Pârjol avea delegate atribuțiile de serviciu de către fostul ministru al al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Ori acel minister nu mai există, iar hotărârea de guvern privind reorganizarea noului minister condus de Claudiu Năsui nu există.

Atunci se pune întrebare logică: Cum putea un ministru ca Năsui să ia atribuțiile de serviciu ale unui secretar de stat de la un minister care nu mai există și să le predea altcuiva de la un minister care încă nu există?

Potrivit informațiilor noastre, cele două posturi de secretar de stat de la Ministerul Economiei vor fi ocupate de oamenii impuși de organizațiile PNL Bistrița și Sector 6, de unde întâmplător provine tocmai secretarul de stat Daniela Niculescu, o apropiată a lui Ludovic Orban.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...