Jocurile Olimpice 2020 | Cum s-au descurcat canoiștii români Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi

Echipajul român Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi s-a clasat pe locul 5 în finala probei de canoe dublu pe 1.000 de metri, marţi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi au încheiat cursa cu timpul de 3 min 29 sec 285/1000, sosind la circa patru secunde de medaliaţii cu bronz. Aurul a fost câștigat de cubanezii Serguey Torres Madrigal şi Fernando Dayan Jorge Enriquez, aceștia reușind și un nou record olimpic, în 3 min 24 sec 995/1000.

Pe locul secund s-au clasat chinezii Liu Hao şi Zheng Pengfei, în 3 min 25 sec 198/1000, iar bronzul a fost adjudecat de germanii Sebastian Brendel şi Tim Hecker, în 3 min 25 sec 615/1000. În fața românilor s-au mai clasat brazilienii Jacky Jamael Nascimento Godmann şi Isaquias Queiroz dos Santos (3:27.603).

România a cucerit patru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo: una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...