Jocurile Olimpice 2020 | Locul 9 pentru echipajul de dublu rame feminin

Echipajul de dublu rame feminin, format din sportivele Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş a ocupat locul 3 în finala B, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Astfel, ele au încheiat pe locul 9 la general.

Finala B, desfăşurată joi la Sea Forest Waterway, a fost câştigată de Australia – 6min56sec46/100, urmată de Danemarca – 6min59sec48/100 şi de România – 7min01sec02/100.

Pentru mine este mulţumitor acest loc 9, mai ales că este vorba de prima participare la Jocurile Olimpice. Noi am venit aici cu obiectivul de a ne califica în finală, ne-am dorit foarte mult, eram pregătite cu timpii de acasă şi cu antrenamentele făcute, dar aici a fost cu totul altceva. Apa nu a fost de partea noastră. În sinea noastră ne-am gândit şi la medalie, cred că fiecare sportiv are o mică bucăţică de speranţă.

Sunt bucuroasă că am putut să dau totul în curse, în condiţiile care au fost. Suntem mândre că am ajuns până aici, pentru că suntem un echipaj tânăr care o să progreseze de acum încolo mult mai bine. Este un pas de plecare către Paris. Sunt convinsă că acolo va fi altceva, am învăţat multe din această experienţă şi o să ne ajute în evoluţia noastră. Acolo o să fie cu totul altceva”, a declarat Ailincăi, potrivit Agerpres.

România a câștigat patru medalii la Jocurile Olimpice: una de aur şi două de argint la canotaj şi una de argint la spadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole