Jocurile Olimpice 2020 | Rezultat dezamăgitor înregistrat de echipajul 8+1 feminin al României

Echipajul 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Viviana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Denisa Tîlvescu plus Daniela Druncea, s-a clasat pe locul 6, ultimul, în finala probei, desfăşurată, vineri, la Sea Forest Waterway.

Sportivele din România au fost cronometrate cu şase minute, patru secunde şi şase sutimi, la patru secunde şi 93 de secunde de echipajul medaliat cu aur, cel al Canadei (5:59.13). Pe locul secund s-a clasat Noua Zeelandă (6.00.04), la 91 de sutimi, iar podiumul a fost completat de echipa Chinei (6.01.21), la două secunde şi opt sutimi.

România a cucerit patru medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo: una de aur, la dublu vâsle feminin, şi trei de argint, la patru rame masculin, la dublu rame masculin şi la spadă.

Echipele de canotaj ale României vor reveni în ţară, duminică, în jurul orei 14.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...