Jocurile Olimpice 2020 | Ştefan Berariu: „Această medalie olimpică de argint înseamnă motivaţie pentru Paris”

Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari au încheiat pe locul doi în finala olimpică, în proba de patru rame fără cârmaci, obținând medalia de argint. 

Berariu a spus că vântul i-a avantajat pe tricolori şi a realizat de la început că se vor bate pentru medalie.

‘Această medalie olimpică de argint arată cât de mult am muncit, cât de mult ne-am dorit cu toţii s-o obţinem. Înseamnă foarte mult, motivaţie pentru Paris, unde sunt sigur că vom lupta pentru aur.

Cursa a fost una dificilă, din cauza vântului, a condiţiilor meteo, dar pe noi ne-a avantajat vântul pentru că suntem mai uşori. Noi înainte de cursă nu prea vorbim, mai mult ne simţim, şi ştim când trebuie să atacăm pentru ca să luăm medalie. Mi-am dat seama după 200 de metri din cursă, că noi azi vom lua medalie.

Pe podium am simţit o bucurie foarte mare. Mă aşteptam la medalie, dar cumva parcă nu îţi vine să crezi după atâta , muncă, efort şi dorinţă, că reuşeşti să obţii aşa ceva”, a declarat Berariu, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...