Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc sub o formă sau alta

Thomas Bach, președintele Comitetului Olimpic Internațional (COI), a făcut declarații cu privire la desfășurarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate cu un an, din cauza răspândirii Covid-19.

Bach a declarat într-o videoconferință cu oficialii japonezi ai organizației, că dorește ca evenimentul să fie un succes, în ciuda faptului că a fost amânat un an din cauza pandemiei. Festivitatea de deschidere este stabilită pentru 23 iulie 2021, iar organizatorii au spus în repetate rânduri că JO vor avea loc sub o formă sau alta și vor fi sigure atât pentru spectatori, cât și pentru sportivi.

El a adăugat, potrivit ouest-france.fr., că sportul revine încet, dar sigur în lume, menționând că evenimente foarte complexe, precum Turul Franței, au arătat lumii că se pot organiza evenimente sportive sigure chiar și fără vaccin. Cu toate acestea, sosirea unui vaccin și testele rapide pentru coronavirus ar face mult mai ușoară organizarea Jocurilor, a precizat Bach.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...