Joe Biden și liderii țărilor NATO, inclusiv România, au vineri o discuție telefonică despre criza din Ucraina

Preşedintele american Joe Biden are vineri la ora 16:00 GMT o discuţie telefonică cu lideri transatlantici despre criza generată de concentrarea de trupe ruseşti la graniţa cu Ucraina, a anunţat Casa Albă.

La discuţie vor participa liderii Canadei, Franţei, Germaniei, Italiei, Poloniei, României, Marii Britanii, precum şi secretarul general al NATO şi preşedinta Comisiei Europene, precizează anunţul Casei Albe, conform Reuters. France Presse menţionează şi participarea preşedintelui Consiliului European, informează Reuters. La discuția telefonică va participa și Klaus Iohannis, președintele României.

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat, viner,i că noi forţe ruseşti continuă să sosească la frontiera cu Ucraina şi o invazie în Ucraina ar putea începe în orice moment, inclusiv în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Beijing.

De asemenea, imagini din satelit publicate de o companie privată din SUA arată noi desfășurări militare rusești în mai multe locații din apropierea Ucrainei, sugerând că întreaga consolidare a forțelor Moscovei continuă, mai transmite Reuters.

  1. „Totul a început în clasa a patra, unde învățăm despre sistemele guvernamentale ale Americii și chestii…”, a spus ea pentru CBS News. „Nu există prea multe cerințe pentru a face parte din Curtea Supremă. Trebuie doar să fii numit de președinte. Așa că, m-am gândit, de ce nu? Și tocmai mi-am împușcat”.
    https://www.cbsnews.com/news/why-not-me-11-year-old-pens-letter-asking-white-house-to-consider-her-for-the-supreme-court-vacancy/
    Când a fost întrebată dacă crede că un copil ar putea face față acestei poziții, nu a ezitat. „Copiii nu au voce în această țară”, a spus ea. — Dă-le unul mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...