John Ene a murit. Fostul antrenor din Liga 1 avea 52 de ani

Publicat: 22 mart. 2023, 15:00, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
John Ene a murit. Fostul antrenor din Liga 1 avea 52 de ani

Tehnicianul John Ene, care antrenat Academica Clinceni în sezonul trecut, a murit, miercuri la vârsta de 52 de ani.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!

Nu îmi vine a crede John Ene cum aseară ne-am salutat şi astăzi se întâmplă asa ceva. OFFF DOAMNE/

Îţi mulţumesc pentru toate vorbele bune şi tot ce m-ai învăţat! Nu am cuvinte. Vreau să cred că este un vis urât.

Îmi este greu prieten drag să spun asta, Dumnezeu să te odihnească Jhonii”, a scris pe Facebook Ionuţ Teodorov, patronul FC Olympico Real Dragomireşti, club la care Ene activa ca antrenor.

FC Braşov a postat un mesaj de condoleanţe: “FC Braşov este din nou în doliu! Unul dintre portarii emblematicii care au apărat poarta galben-negrilor s-a stins din viaţă! John Adrian Ene a murit la doar 52 de ani. John Ene a îmbrăcat tricoul galben-negru între 1991 şi 1996, ani în care a evoluat în peste 70 de meciuri. John Adrian Ene a început fotbalul la Steaua Bucureşti, club care l-a şi format, apoi a jucat pentru Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Braşov şi Dunărea Giurgiu. Pentru o scurtă perioadă a jucat şi în Albania. Conducerea tehnică, cea administrativă, dar şi jucătorii de la FC Braşov, transmit sincere condolenţe familiei îndurerate şi putere de luptă să treacă peste pierderea suferită”.

John Ene a evoluat peste 70 de meciuri, la FC Braşov, între 1991 şi 1996. Fostul portar a început fotbalul la Steaua Bucureşti, iar de-a lungul carierei a mai fost legitimate la Ceahlăul Piatra Neamţ și Dunărea Giurgiu în România, iar în străinătate a evoluat în Albania.