Johnny Deep concert în România! Cum faceți rost de bilete

Johnny Depp concert în România! Apreciatul actor, pasionat și de muzică, revine în țara noastră alături de un grup format din „faimoși” din care face parte. Cum faceți rost de bilete, aflați mai jos. 

Deep va concerta în România alături de The Hollywood Vampires. Româncele vor avea ocazia să îl vadă în carne și oase în rolul de rock star. Se va întâmpla la Romexpo pe data de 8 iunie 2023.

De-a lungul anilor, în acest grup s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr. A fost înființat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, Brazilia.

Cum e cu trupa lui Johnny Deep

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires”, a cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști, precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.

În prezent, din componența Hollywood Vampires fac parte cei trei membri fondatori și Tommy Henriksen, basistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Trupa a mai fost la București în 2016, tot într-un concert la Romexpo.

Johnny Deep concert în România: Unde se găsesc bilete 

După succesul răsunător, aceștia au decis să pornească în turneu începând din 2016. Tot atunci au fost pentru prima oară și în România. Din cauza pandemiei, The Hollywood Vampires nu au mai fost în turneu deja de trei ani.

Abia aștept să revin pe scenă cu băieții. Îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste”, spune Alice Cooper.

Pentru spectacolul de anul viitor biletele au fost puse în vânzare pe 4 noiembrie pe rețelele Eventim și IaBilet.

Prețurile biletelor:

Heroes – 449 lei

Boogiemen – 369 lei

Drunk Friends – 289 lei

În ziua concertului biletele vor costa:

Heroes – 480 lei

Boogiemen – 400 lei

Drunk Friends – 350 lei

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...