Johnny Deep face o donație de 800.000 de dolari obținuți prin vânzări NFT

Johnny Deep a donat aproape 800.000 de dolari, beneficiare fiind trei spitale și o asociație de caritate, în urma vânzării NFT de obiecte de artă prin comunitatea sa botezată ”Never Fear Truth”, transmite BFMTV.

Așa cum a anunțat pe contul de Twitter al Never Fear Truth, banii colectați au fost împărțiți între Spitalul pentru copii din Perth, Spitalul Great Ormond Street, The Footprint Coalition și Spitalul pentru copii din Los Angeles. Actorul a transmis mulțumiri și și-a exprimat recunoștința pentru această acțiune uriașă ce face parte dintr-un proiect de vânzări NFT cu scop filantropic, care speră să aibă un impact și mai mare în viitor.

Printre cei patru beneficiari de donația lui Johnny Deep, este Spitalul pentru copii din Los Angeles, legat numele fostei soții a actorului, Amber Heard.

În 2016, actrița americană promitea că va dona în totalitate suma ce-i revine în urma divorțului (7 milioane de dolari) către ACLU (American Civil Liberties Union) și Spitalului pentru copii din Los Angeles.

Dar în recentul proces cu fostul soț, avocata lui Johnny Deep, Camille Vasquez, a dezvăluit că Amber Heard nu și-a onorat încă promisiunea. Actrița din Aquaman a afirmat ulterior că avea intenția să dea curs promisiunii, dar nu mai poate din cauza cheltuielilor în justiție, ocazionate de procesul cu fostul soț.

Johnny Deep a chemat-o în instanță pe Amber Heard pentru calomnie într-un articol publicat în anul 2018, în Washington Post.

Starul din Pirații din Caraibe a cerut 50 de milioane de dolari daune pentru că i-a afectat cariera și reputația.

Amber Heard a atacat la rândul ei și a pretins dublu, respectiv 100 de milioane de dolari.

Jurații au decis ca Amber Heard să-i plătească fostului soț 15 milioane de dolari daune, sumă care a fost redusă la 10,3 milioane de dolari conform unei legi locale care plafonează daunele punitive. Pe de altă parte, și Johnny Deep a fost obligat să-i plătească fostei soții 2 milioane de dolari pentru defăimarea acesteia. La începutul lunii iulie, avocații actriței au cerut anularea acestei decizii, apreciind că probele împotriva acesteia ar fi neîntemeiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...