Johnny Depp, acuzat de agresiune sexuală de fosta soție. Amber Heard a izbucnit în lacrimi la tribunal

Actriţa Amber Heard, cunoscută din „Aquaman”, a izbucnit în lacrimi în timp ce depunea mărturie, joi, la tribunal. Ea a spus că fostul ei soţ Johnny Depp a agresat-o sexual şi i-a ameninţat viaţa la scurt timp după ce s-au căsătorit, scrie Reuters.

Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare, Heard a spus că l-a vizitat pe Depp în Australia la aproximativ o lună după nunta lor care a avut loc în 2015. Pe atunci Depp filma cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe”.

În prima lor seară împreună, a spus Heard, cei doi au luat cina după care au început să se certe. Depp, despre care a spus că era băut, ar fi lovit-o şi ar fi apucat-o de gât.

Heard a spus că după acest incident s-a retras la etajul casei în care se aflau. Mai târziu, Heard s-a întors și l-a găsit pe Depp încă treaz. Ea l-a rugat să mănânce dar el a fost agresiv şi ar fi aruncat cu sticle după ea.

Atunci Depp i-a smuls cămaşa de noapte a soției sale, a aruncat-o pe o masa de ping-pong și i-a introdus o sticlă de lichior în vagin, susține Heard. La tribunal, actriţa a plâns cu suspine în timp ce descria episodul.

În timpul agresiunii, Depp repeta: „Te voi ucide”, a spus ea juraţilor. „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”, a declarat Heard.

Câteva luni mai târziu, înapoi în Los Angeles, Heard a spus că Depp i-a spart nasul şi i-a smuls bucăţi de păr într-o altă confruntare violentă.

Depp, 58 de ani, a depus mărturie în proces, precizând că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi că ea este abuzatorul. El solicită 50 de milioane de dolari daune, sumă pe care a pierdut-o pentru că nu a mai avut contracte din cauza editorialului publicat de Heard în Washington Post în care îl acuză de agresiuni.

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a jucat în „Justice League” şi „Aquaman”, a contra-atacat şi a cerut 100 de milioane de dolari. Ea afirmă că a suferit „violenţe fizice şi agresiuni” de la prima întâlnire şi în timpul căsătoriei lor tumultuoase care a durat doi ani, din 2015 până în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...