Johnny Depp, despre acuzațiile aduse de Amber Heard: Nicio fiinţă nu este perfectă

Johnny Depp a depus pentru a doua oară mărturie în procesul de defăimare pe care îl are cu fosta sa soție, Amber Heard. Actorul în vârstă de 58 de ani spune că niciodată nu a fost violent în relația sa, conform AFP.

„Nicio fiinţă nu este perfectă, cu siguranţă nu, nimeni dintre noi, dar niciodată în viaţa mea nu am comis violenţe sexuale sau fizice”, a afirmat actorul în vârstă de 58 de ani.

Johnny Depp a fost chemat din nou să depună mărturie în acest proces care a debutat acum şase săptămâni la Fairfax, în apropiere de Washington. Avocaţii lui Depp l-au întrebat ce a simţit ascultând acuzaţiile fostei soţii.

„Este o nebunie să aud aceste acuzaţii odioase de violenţă, violenţă sexuală pe care ea mi le atribuie”, a explicat vedeta din „Piraţii din Caraibe”.

„Toate aceste lucruri uluitoare, scandaloase pe care le-a spus ea că le-am comis. Este oribil, ridicol, umilitor, nesănătos, dureros, brutal şi crud de manieră inimaginabilă şi în întregime fals „, a adăugat el.

Johnny Depp și Amber Heard au început o relaţie în 2011, căsătorindu-se în 2015. Amber Heard a cerut divorţul în mai 2016, acuzându-l pe soțul său de violenţe conjugale. Divorţul a fost declarat la începutul lui 2017.

În 2020, Depp a pierdut un proces de defăimare la Londra contra tabloidului The Sun, care l-a caracterizat drept „un soţ violent”.

El a depus plângere în statul Virginia contra fostei soţii, care l-a descris într-un articol publicat în The Washington Post din 2018 drept „o personalitate publică ce reprezintă violenţe conjugale”. Considerând că acest articol i-a distrus reputaţia şi cariera, Depp cere acum daune de 50 de milioane de dolari.  Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a apărut în „Justice League” şi „Aquaman” a contra-atacat şi a cerut dublu.

La tribunal, ea a vorbit despre numeroasele certuri care au degenerat în violenţă fizică atunci când Johnny Depp se afla sub influenţa unui cocktail de droguri şi alcool. De asemenea, Amber a povestit și cum ar fi fost violată cu ​​o sticlă de alcool în 2015, în Australia, de către fostul său soț.

Actorul afirmă, la rândul său, că soţia sa a fost cea care a fost violentă. Se pare că Amber l-a rănit la un deget pe Depp după ce a aruncat în el cu o sticlă de votcă.

Anterior, supermodelul britanic Kate Moss a depus și ea mărurie în proces și a negat zvonurile că fostul ei iubit Johnny Depp a fost violent cu ea în relație. Amber Heard a lansat un zvon potrivit căruia Johnny Depp a împins-o odată pe Kate Moss pe scări.

„Nu m-a împins şi nici nu m-a aruncat pe vreo scară”, a spus Kate Moss prin videoconferinţă din Anglia.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani, care a avut o relaţie cu actorul Johnny Depp între 1994 şi 1998, a povestit un incident petrecut în timp ce aceștia se aflau în vacanţă în Jamaica.

„Ieşeam din cameră şi Johnny a plecat înaintea mea. A fost o furtună şi când am ieşit din cameră, am alunecat pe scări şi m-am rănit la spate. Şi am ţipat pentru că nu ştiam ce mi se întâmplase şi mă durea. S-a întors în fugă să mă ajute şi m-a dus în camera mea şi mi-a chemat ajutor medical „, a spus Kate Moss.

Avocaţii lui Amber Heard nu au dorit să o interogheze pe Kate Moss.

Procesul, care a început pe 11 aprilie, ar trebui să se încheie în această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...