Johnny Depp, despre acuzațiile aduse de Amber Heard: Nicio fiinţă nu este perfectă

Johnny Depp a depus pentru a doua oară mărturie în procesul de defăimare pe care îl are cu fosta sa soție, Amber Heard. Actorul în vârstă de 58 de ani spune că niciodată nu a fost violent în relația sa, conform AFP.

“Nicio fiinţă nu este perfectă, cu siguranţă nu, nimeni dintre noi, dar niciodată în viaţa mea nu am comis violenţe sexuale sau fizice”, a afirmat actorul în vârstă de 58 de ani.

Johnny Depp a fost chemat din nou să depună mărturie în acest proces care a debutat acum şase săptămâni la Fairfax, în apropiere de Washington. Avocaţii lui Depp l-au întrebat ce a simţit ascultând acuzaţiile fostei soţii.

“Este o nebunie să aud aceste acuzaţii odioase de violenţă, violenţă sexuală pe care ea mi le atribuie”, a explicat vedeta din “Piraţii din Caraibe”.

“Toate aceste lucruri uluitoare, scandaloase pe care le-a spus ea că le-am comis. Este oribil, ridicol, umilitor, nesănătos, dureros, brutal şi crud de manieră inimaginabilă şi în întregime fals “, a adăugat el.

Johnny Depp și Amber Heard au început o relaţie în 2011, căsătorindu-se în 2015. Amber Heard a cerut divorţul în mai 2016, acuzându-l pe soțul său de violenţe conjugale. Divorţul a fost declarat la începutul lui 2017.

În 2020, Depp a pierdut un proces de defăimare la Londra contra tabloidului The Sun, care l-a caracterizat drept “un soţ violent”.

El a depus plângere în statul Virginia contra fostei soţii, care l-a descris într-un articol publicat în The Washington Post din 2018 drept “o personalitate publică ce reprezintă violenţe conjugale”. Considerând că acest articol i-a distrus reputaţia şi cariera, Depp cere acum daune de 50 de milioane de dolari.  Actriţa în vârstă de 36 de ani, care a apărut în “Justice League” şi “Aquaman” a contra-atacat şi a cerut dublu.

La tribunal, ea a vorbit despre numeroasele certuri care au degenerat în violenţă fizică atunci când Johnny Depp se afla sub influenţa unui cocktail de droguri şi alcool. De asemenea, Amber a povestit și cum ar fi fost violată cu ​​o sticlă de alcool în 2015, în Australia, de către fostul său soț.

Actorul afirmă, la rândul său, că soţia sa a fost cea care a fost violentă. Se pare că Amber l-a rănit la un deget pe Depp după ce a aruncat în el cu o sticlă de votcă.

Anterior, supermodelul britanic Kate Moss a depus și ea mărurie în proces și a negat zvonurile că fostul ei iubit Johnny Depp a fost violent cu ea în relație. Amber Heard a lansat un zvon potrivit căruia Johnny Depp a împins-o odată pe Kate Moss pe scări.

“Nu m-a împins şi nici nu m-a aruncat pe vreo scară”, a spus Kate Moss prin videoconferinţă din Anglia.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani, care a avut o relaţie cu actorul Johnny Depp între 1994 şi 1998, a povestit un incident petrecut în timp ce aceștia se aflau în vacanţă în Jamaica.

“Ieşeam din cameră şi Johnny a plecat înaintea mea. A fost o furtună şi când am ieşit din cameră, am alunecat pe scări şi m-am rănit la spate. Şi am ţipat pentru că nu ştiam ce mi se întâmplase şi mă durea. S-a întors în fugă să mă ajute şi m-a dus în camera mea şi mi-a chemat ajutor medical “, a spus Kate Moss.

Avocaţii lui Amber Heard nu au dorit să o interogheze pe Kate Moss.

Procesul, care a început pe 11 aprilie, ar trebui să se încheie în această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...